Skip to main content

Datum Sporttoernooi 2024

Sporttoernooi aankondiging

Het 72e NSG-Sporttoernooi is op dinsdag 3 en  woensdag 4 september 2024. Op maandag 2 september kan men aanreizen.

Lees meer op Sporttoernooi

Met sportieve groet

Bestuur NSG-Sport

Hoe was het ook alweer?

Aanmelden

Op maandag van 16:00 - 19:00 uur meldt de ploegleider zijn team(s) met de namenlijst (voor waar klik hier) Na 19:00 telefonisch contact opnemen met 085-0602624

De teams die op dinsdag aanreizen, dan meldt de ploegleider zijn team(s) met de namenlijst van de deelnemers van 09:30 – 10:45 uur bij het wedstrijdsecretariaat op het Sportcomplex in Velden. Het inleveren van de namenlijst op maandag of dinsdag is alleen van toepassing als deze nog niet digitaal (Uiterlijk zondag) is aangeleverd.

Parkeren

In de directe omgeving van uw bungalow is parkeergelegenheid aanwezig.

Rijden

Houdt u in het bungalowpark aan de daarvoor aangegeven snelheid!

Bungalows

Direct na het betrekken van de bungalow dient u de inventaris te controleren

  • Meldt gebreken dinsdag voor 12:00 uur bij het wedstrijdsecretariaat op het Sportcomplex in Velden. Als de controlelijst niet ingevuld wordt, dan is men zelf verantwoordelijk voor vermissing/beschadiging.
  • De matrassen dienen te worden voorzien van een laken, het kussen van een kussensloop en de dekbedden mogen alleen gebruikt worden met een dekbedovertrek. Bij gebruik van een slaapzak is enkel een kussensloop nodig.
  • Neem (per team) ook theedoek(en), vuilniszakken en toiletpapier mee.

Het is mogelijk om een linnenpakket te huren bij Klein Vink. Hiervoor kunt u contact opnemen met de receptie op het partk.

Donderdag na 10:00 uur volgt een controle van alle bungalows door de huishoudelijke dienst van Klein Vink en het bestuur van NSG-Sport. Er is door iedere deelnemende ploeg een borg betaald. Bij het niet (geheel of gedeeltelijk) voldoen aan de gestelde normen zal inhouding van de borg plaatsvinden. Tevens kan het bestuur nadere sancties treffen.

Geluidinstallaties, Aanbouw en Partytenten

Het parkreglement van Klein Vink bepaald, dat het volume van de meegebrachte geluidinstallaties geen overlast mogen veroorzaken. Houdt rekening dat er ook andere gasten op Klein Vink aanwezig zijn. Er is afgesproken dat bij geluidsoverlast eenmaal een waarschuwing volgt. Wordt daarna het geluidoverlast wederom geconstateerd, dan dient men Klein Vink te verlaten en kan het bestuur besluiten, dat men wordt uitgesloten van deelname aan het toernooi.

Het plaatsen van aanbouw en partytenten is niet toestaan volgens het parkreglement van Klein Vink. Indien geconstateerd wordt dat dit toch is gebeurd, dan krijgt men de gelegenheid deze te verwijderen. Indien dit niet plaatsvindt, dan dient men Klein Vink te verlaten en kan het bestuur besluiten, dat men wordt uitgesloten van deelname aan het toernooi

Het Bestuur en Klein Vink zullen streng toezien op naleving van deze maatregel.

Roken op sportvelden

Op de sportvelden is een rookvrij beleid voor op en naast de velden. Er zullen voor het sporttoernooi rookplekken worden aangewezen

Geluidinstallaties SV Velden

Het volume van de meegebrachte geluiddragers mogen geen overlast veroorzaken en helemaal niet hoorbaar zijn op de velden tijdens de wedstrijden.

Consumpties op de velden

Alcohol is een boosdoener tijdens sporten. Begin hieraan na de laatste wedstrijd. Het zelf meenemen en consumeren en/of drinken tijdens de wedstrijd van alcoholische dranken kan leiden tot een sanctie van het bestuur. De scheidsrechters hebben de instructie meegekregen dat bij het nuttigen van alcohol (ook de 0,0 drank) de wedstrijd te staken

(Sport)medische post

Op de sportvelden en bij de feesttent is een (sport) medische post ingericht.

Restitutie inschrijfgelden

Restitutie van inschrijfgelden vindt niet plaats. Denk aan de mogelijkheid tot het afsluiten van een persoonsgebonden annuleringsverzekering, bv. bij de A.N.W.B.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen op de sportvelden afgeven en eventueel afhalen bij het wedstrijdsecretariaat. Gevonden voorwerpen op het bungalowpark afgeven en eventueel afhalen bij de toernooicommissie (bungalow 1). 

Key-card

Per bungalow worden 2 key-cards verstrekt. Maak goede afspraken met uw medebewoners over het beheer van de key-card van de bungalow. Er wordt op vertrouwd dat u de bungalow netjes bewoont en schoon achterlaat.

Schade

De eventuele kosten van aangerichte schade zullen op de bewoners van de betreffende bungalow worden verhaald.

Muziek

Op maandag 2 september en dinsdag 3 september 2024 wordt de muziek verzorgd door: DJ J

dj jo Deze ervaren feest DJ is bekend van o.a. zijn optredens met dé Party Act EFFE Serieus, de strip in Spanje en Bulgarije en zo ongeveer alle grote feesten en festivals in Nederland.  Voor meer info klik hier

 

MAALTIJDEN

Nadat de laatste jaren er geen ontbijt en lunchpakketten woden verstrekt, is nu ook gebleken dat de deelnemers ook geen gebruik meer maken van de mogelijkheid van een diner. In dat kader heeft het bestuur besloten om deze ook niet meer te verstrekken.

De kantine  valt niet meer onder het beheer van de sportvereniging waar we te gast zijn. De vereniging heeft hiervoor een tent neergezet en diverse plaatsen waar u iets te eten en drinken kunt kopen. Tevens zal er op het complex, evenals voorgaande jaren, weer een snackkar aanwezig zijn. Voorts is er op het bungalowpark een supermarkt waar ook van alles te koop is. Tevens kunt u rechtstreeks bij Klein Vink een ontbijtpakket bestellen.

Resume: u dient dus zelf voor uw ontbijt, lunch en diner zorg te dragen.

Muntjes

De muntjes aangekocht op de feestavond kunnen niet worden ingewisseld. Vanaf 2018 worden jaarlijks andere muinten/concumptiebonnen gebruikt, die het jaar daarop niet meer bruikbaar zijn.

Nog vragen?

De leden van de toernooicommissie, herkenbaar aan de outfit met NSG logo staan volledig tot uw dienst.