Skip to main content

Datum Sporttoernooi 2024

Sporttoernooi aankondiging

Het 72e NSG-Sporttoernooi is op dinsdag 3 en  woensdag 4 september 2024. Op maandag 2 september kan men aanreizen.

Lees meer op Sporttoernooi

Met sportieve groet

Bestuur NSG-Sport

Beste NSG Leden,

Onze vereniging heeft een turbulente periode achter de rug. 

Als gevolg van het volkomen onverwachte overlijden van onze ledenadministrateur en penningmeester, dhr. James Mahulette, hadden wij geen toegang meer tot onze bankrekeningen en onze boekhouding. Het heeft vele maanden geduurd voordat we dat probleem weer hadden opgelost. Uiteraard hebben we hiervan geleerd en is de continuïteit voor de toekomst geregeld. 

Bijkomend probleem was dat we de mededeling kregen dat ons boekhoudprogramma niet langer meer werd ondersteund door de leverancier. 

Dat betekende dat we op zoek moesten naar een alternatief en onze gegevens opnieuw moesten worden ingevoerd. Velen van onze contactpersonen zullen de afgelopen maanden tevergeefs mutaties hebben doorgegeven maar hebben gemerkt dat deze nog niet zijn verwerkt. Ook staan er nog financiële zaken open zoals borg terugbetaling etc. 

Het goede nieuws is dat de problemen binnenkort zijn opgelost. We gaan werken met een nieuw boekhoudprogramma/ledenadministratie waar we op korte termijn al onze gegevens in hebben verwerkt. Onze administratie is dan weer up to date. De contactpersonen ontvangen binnenkort een nieuwe instructie voor het muteren op het leden bestand. 

Net als elke andere vereniging heeft NSG-Sport nadelige gevolgen ondervonden van de coronapandemie. Het aantal activiteiten is daardoor behoorlijk geslonken. We zullen met elkaar de draad weer gaan oppakken. Ik wil de contactpersonen dan ook uitnodigen om de activiteiten van hun inrichting weer nieuw leven in te blazen. Of het nu de voormalige of nieuwe activiteiten zijn maakt niet uit. Treed in overleg met ons voor de financiële en materiele ondersteuning. We zullen je graag van dienst zijn. 

Harry Versteeg

Voorzitter NSG-Sport